måndag 8 oktober 2012

Magiskt

Jag borde ju självklart uppdatera min blogg med helgens tilldragelse! Jag borde berätta och visa bilder på allt fantastiskt som hänt! Men jag känner att jag måste få smälta allt själv först!
Det har varit en magisk helg med massor av fina människor. Mona och Maggan och alla tjejer, kvinnor och brudar som var där! Helt otroliga föreläsningar och massor av god mat!

Föreläsningar, ja just det, finns det något ord som är tråkigare. Jag har alltid tyckt att en föreläsning låter så astråkigt. Men denna helgen har verkligen vänt på mitt synsätt!
För jag har varit med om tre helt fantastiska föreläsningar av människor som verkligen slagit huvudet på spiken. Först ut så hade vi David Eberhard som specialist i psykiatri. Han pratade om "den vadderade faran", om trygghetsnarkomani och hur den påverkar oss. Han visade oss även statistik om hur stor eller rättare sagt hur liten, risken faktiskt är att man någon gång drabbas av dessa farhågor som vi har!

Sen kom Christina Stielli, gud vilken kvinna! Vilken energi och vilket budskap! Det handlade om att vara negativ eller positiv. Att det faktiskt är man själv som "plogar sina vägar"! Och att det handlar om att hjärnan vänjer sig vid ett visst tankesätt! Att man faktiskt alltid har ett val till sitt förhållningssätt! Det gäller att ploga upp den positiva vägen! 

På söndagen lyssnade vi på Mia Törnblom, som gav oss en riktig energi och egoboost. Vi fick lära oss att assa och dissa! 
Samtidigt som dessa föreläsare verkligen prickade helt rätt i allt de sa, så var de grymt roliga att lyssna på och man skrattade nästan hela tiden!

Förövrigt så har helgen varit hur kul som helst och nästan lite magisk. Jag menar, man sitter här hemma och läser sig in i någons liv via en blogg! Man skrattar, håller med och känner igen sig! Och så plötsligt så står man och kramar om personen på riktigt, på riktigt alltså! Helt sjuk känsla!

På lördagskvällen var det lite mingel innan middagen och efter maten blev det musikunderhållning! Först lyssnade vi på Sara Varga och sen på Velvet, och vilket ös det blev! Vi dansade långt in på natten, puh, och på söndagen var man helt klart lite sliten!
Men efter en god frukost så blev det lite fintvädermys vid vattnet innan det var dags för sen lunch.
Då delades det även ut fantastiska priser på en quiz som bestod av frågor om de två värdinnorna!
Och jag vann minsann ett av andrapriserna! 
(ber om ursäkt för dåliga bilder) 




Söndagen blev lång, jag var astrött och fick migrän på eftermiddagen. Och när vi kramat och tackat så bar det av till Arlanda. Lämnade hyrbil och satte oss för att vänta till planet skulle lyfta. Det var bara tre timmar :-( 
Kom hem vid 12 inatt och sen sov jag till 12 idag!

En oförglömlig helg!

Bilder kommer sen!





Inga kommentarer: