söndag 18 april 2010

När man är effektiv


Ovanligt lång helg,, eller är det bara vi som varit förfärligt effektiva?!
Mycket har blivit gjort iallafall, mest i trädgården! En riktig storstädning utomhus.

Det var ju den här granen,, som inte är någon gran utan en cypress. Glömde tyvärr att ta bilder på hur den såg ut från början, men på första bilden har vi sågat ner toppen. Så den var dubbelt så hög som den är nu.
Nu ser den heller inte ut som en gran mer :-o
Den liknar mer ett träd, kanske ett jättestort bonzaiträd eller nåt! Många höjer nog på ögonbrynen men vi tycker faktiskt att det blev myyyyycket bättre så här. Det var faktiskt till och med någon som gick förbi idag och kommenterade trädet, positivt alltså. Dom tyckte det var snyggt. Så det så!

Möjligtvis kan man ha åsikter om hur den ser ut i "toppen" nu, men vi får hoppas att den liksom växer till sig, eller nåt!

I går gjorde jag ett nytt besök på jobbmässan hos XXXLutz, med lite bättre förutsättningar än på fredagen, kanske?
Vi stod bara i kö i två timmar ha ha, det var liksom ingen kö utanför, men där inne var det ringlande köer till intervjuerna, men när man väl kommit in så stannade man, nu är det bara att hoppas att det betydde något.
Känns ungefär som ett lotteri!

Men hur effektiv man än är så är det svårt att göra två saker samtidigt. Och idag stod valet att vara ute i trädgården, i solen. Och förvisso göra lite nytta, eller att måla i sonens rum som jag lovat.

Hittade en superbra lösning på det, jag var i trädgården och satte målarrullen i handen på äldre sonen,,, he he
smart!

Inga kommentarer: