tisdag 23 juni 2009

I kohagen




Ytterligare en dag har gått. Många kossor har det blivit. Svarta, röda, bruna, kalvar, tjurar, med horn, utan horn! Just idag har vi träffat helt otroligt sociala kossor! På ett ställe var vi inringade av kor som slickade oss på benen och bet oss i tröjorna, när vi vände oss om så var där ännu fler kossor!
Inga bakelser idag:-) Men dock kaffe,, ha ha


7 kommentarer:

Sofia sa...

Så mysigt! Det finns värre ställen att befinna sig på än en kohage en vacker dag som idag! För tillfället hade jag gärna bytat med dig! Kram

Skogseva sa...

Trevligt att umgås med kor, sämre sällskap kan man minsann ha. Kan tänka mig att det blir mycket kaffedrickande. I kohagarna?
Kram
Eva

Inger sa...

Vad gör du med alla kossorna ??

Linda sa...

Men du ser liiiite nervös ut :)

Linda Lagnevik sa...

Hej gumman!! Kul att du får hålla på med kossor... Verkar ju vara din grej! Hoppas du mår bra iaf... Kramar från Linda

Anonym sa...

Jag förstår din kärlek till KOR..
Jag vill också ha en .Nr 76...
Blev kär i en brunvit söt sak på Öland som barn Nr: 76 som sagt .
Kor är snälla och rara.
Vad gör du med dom nåt snällt hoppas jag ;( ???
Kram Jenny

Kamilla sa...

Sofia: Jaa det är jättemysigt, särskilt när solen skiner! Kram

Skogseva: Tja, kaffet dricker jag bara hemma och när jag är inne på kontoret! En omöjlighet att fika hos alla bönderna ha ha, då skulle jag få ha en toa i bilen. Jag mig med kossorna!
Kram

Inger: Kossorna fotograferar jag! Och klappar. Som tack får jag en och annan slick, visste inte att kossor hade så sträv tunga! Kram

LindaLotta: Jaa lite nerväs är jag allt, särskilt nu i början. Det är stora djur och lite respekt tycker jag att man får ha:-)
Har du inte nedkommit ännu:-)
kram

Linda: Ja det är kul som omväxling, att få vara ute i naturen. Ja faktiskt så mår jag mycket bättre än vad jag förväntat mig! Om jag inte haft så väldigt kort hår kunde jag lätt lurat mig själv att cancern aldrig funnits! Kunde ju försökt iallafall! Hoppas allt är bra med dig med! Kram

Jennyringblomman: Hi hi, ja oftast kallas dom ju för nr, många är så sociala så man skulle vilja ta med dom hem! Klart jag är snäll mot dom, klappar och fotograferar dom! Och ibland är det någon som tycker att objektivet ser smaskigt ut och ger det en slick, hi hi!
kram